Maus puhdistuskuormaajat Panther nostokoneet Tiger nostokoneet
Slide One
Image is not available

SOKERIJUURIKKAAN PUHDISTUSKUORMAAJAT JA NOSTOKONEET

Slide One
Image is not available

SOKERIJUURIKKAAN PUHDISTUSKUORMAAJAT JA NOSTOKONEET

ROPA Fahrzeug- und Maschinenbau GmbH

ROPA Fahrzeug- und Maschinenbau GmbH Saksan Sittelsdorfissa, lähellä Müncheniä, on globaali huippuosaaja sokerijuurikasteknologiassa; puhdistuskuormaajissa ja nostokoneissa. Noin 300 henkilöä työllistävä ROPA on perheyritys, joka perustajansa Hermann Paintnerin johdolla on kasvanut alansa kansainväliseksi teknologiajohtajaksi.

Ropalla on vahva asema koko maailmassa ja erinomainen kyky palvella asiakkaitaan. Nummek Trade Oy palvelee ROPA Finnland -yksikkönä. Meiltä saatte sokerijuurikkaan puhdistuskuormaajat ja nostokoneet sekä teknisen tuen ja varaosat. Kaudesta 2018 lähtien Suomessa palvelee oma varaosavarastomme.

 

ROPA Finland

Ensimmäinen ROPA Maus -puhdistuskuormaaja tuli Suomeen vuonna 2008 Perniön seudulle. Kokemukset ROPA-puhdistuskuormaajasta ylittivät odotukset, ja hyvä yhteistyö ROPAn tehtaan kanssa syveni. Vuonna 2012 ROPAn laajentaessa toimintaansa, aloitti Nummek Trade Oy ROPAn edustajana Suomessa. Nummek Traden vahvuuksia ovat asiakaspalvelu, pitkä kokemus ja osaaminen Saksan kaupassa sekä sokerijuurikkaan viljelyn ja logistiikan asiantuntijuus.

Huolto ja varaosat

ROPA on investoinut voimakkaasti tuotantoon ja omaan komponenttitehtaaseen. Uusia koneita valmistuu vuodessa satoja. Lisäksi ROPAlla on laaja, tarkat laatukriteerit täyttävä toimittajaverkosto ja koulutettu huoltotiimi Ropan tehtaalla ja Suomessa. ROPA panostaa kestäviin teknisiin ratkaisuihin parhaan asiakaskokemuksen takaamiseksi. Suomessa palvelee oma varaosavarasto.

ROPA Fahrzeug- und Maschinenbau GmbH

Sittelsdorf 24, D-84097 Herrngiersdorf
Tel.: +49 8785 96 01- 0 • Fax +49 8785 96 01- 142
www.ropa-maschinenbau.de

Lisätiedot ja tarjouspyyntö